Přímý prodej masa a výrobků v OC Olympia Plzeň. Případné objednávky na tel.725 555 681. Možný odběr masa a výrobků v Angus Steakhouse Plzeň, pražská 23, po telefonické domluvě na tel. 725 555 631 nebo 725 555 821. Také své objednávky můžete zaslat pomocí elektronické pošty na objednavky@angus-meat.cz
Ceník výrobků
Hovězí Angus Klobása(66% hov.m.,23% vepř.m.) | 220,- kč/kg |
Hovězí Angus Párek(71% hov.m., 8% sádla ) | 170,- kč/kg |
Hovězí Angus Grilovací Párky(71% hov.m., 8% sádla ) | 170,- kč/kg |
Hovězí Angus Špekáčky (50% hov.m.,25% v.m.,8%sád. ) | 155,- kč/kg |
Hovězí Angus Salám –Turist speciál(60% hov,m.,15%v.m.,8%s ) | 290,- kč/kg |
Hovězí Angus Sušená Klobása(66% hov.m.,23% vepr.m.) | 35,- kč/ks |
Hovězí mletý polotovar- Burger ochucený(100% hov,m.,koření ) | 230,- kč/kg |
Hovězí Angus Šunka( zauzený celý hov.šál,koření i bez) AKCE | 360,- kč/kg |
Hovězí jazyk uzený | 120,- kč/kg |
Silovského Taliány | 230,- kč/kg |
Silovského Angus Tatarák | 700,- kč/kg |
Pozn.: Výrobky neobsahují žádnou mouku, strouhanku ani sóju. Ostatní % je koření a voda. Koření je v bio kvalitě.
Ceník masa.
Cena masa je za 1kg (s dph 15%). Maso je začištěné a vakuově balené.
Svíčková | 1100,- |
Hovězí zadní váleček, vrchní a spodní šál | 280,- |
Hovězí zadní výběrový | 350,- |
Hovězí zadní plec velká, loupaná | 280,- |
Hovězí zadní ořech | 320,- |
Falešná svíčková (kulatá plec) | 330,- |
Hovězí zadní květová špička (rump steak) | 490,- |
Roštěná nízký a vysoký roštěnec | 560,- |
Flap, Bavette | 390,- |
Shoulder, Loupaná plec / Steak | 350,-/390,- |
Hovězí přední krk | 210,- |
Hovězí přední krk podplečí | 230,- |
Hovězí kližka | 180,- |
Hovězí přední hrudí | 180,- |
Hovězí karabáček/ Karabáček steak | 230,-/350,- |
Hovězí osso buco | 180,- |
Hovězí žebra (přední s kostí) | 150,- |
Oháňka | 145,- |
Hovězí játra | 90,- |
Hovězí jazyk | 100,- |
Srdce | 70,- |
Hlavním dodavatelem pro výrobu firmy Angus Meat s.r.o. je Šumavský Angus s r.o. Soběsuky
maso je vzhledem k výjimečné kvalitě občas jen v omezeném množství.
